BK5000-L Binoküler Laboratuvar Mikroskobu

0,00 TL
Kategori
Stok Kodu
CDWXZ267
Fiyat
0,00 TL + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
BK5000-L Binoküler Laboratuvar Mikroskobu
 
BK5000-L binoküler mikroskop; biyolojik araştırmalarda, deneylerde kullanılan, 1000x zoom yapabilen, üniversitelerin sıklıkla tercih ettiği mikroskop çeşididir. 



BK5000-L BİNOKÜLER MİKROSKOBUN ÖZELLİKLERİ:
 
- Mikroskop "UIS” sonsuza düzeltmeli optik sisteme sahiptir. Seidentopf tipi binoküler başlık; 30° eğimli, 360° dönüşlüdür. Başlıkta alın ve gözler arası mesafe 50 – 75 mm arasında ayarlamalıdır.
- Mikroskobun oküler ve objektif mercekleri AntiFungus kaplamalıdır ve mikroskoba Antifungus tablet takılabilmektedir.
- Bir çift WF (Geniş saha) 10x Oküleri bulunmalı ve F.N. değeri 20 olmalıdır. Binoküler başlık mikroskop üzerine vida ile sabitlenebilmelidir.
- Sonsuz dönüşlü ve her objektif yuvası stoperli olan 5 adet Objektif için revolveri bulunmalıdır. Kullanılmakta olan objektif dışındaki diğerleri, mikroskop gövdesine bakar pozisyonda olmalıdır. Objektif özellikleri:

mikroskop

- BK5000-L mikroskopta; objektiflerin bir kaza sonucu preparat tarafından hasar görmemesi için; mikroskop tablası kilitleme sistemi bulunmaktadır. Tabla boyutları 190 x 140 mm,şaryonun hareket alanı X ekseninde 78 ve Y ekseninde de 55 mm, bunu sağlayan verniyenin ise 0.1 mm hassas taksimatı vardır. 
- Mikroskobun; N.A. = 1.25 olan, iris diyaframlı ABBE tipi kondansörü vardır ve objektif N.A. değerlerine uygun homojen aydınlatma sağlamak üzere, yüksekliği ayarlanmalı ve merkezleme düzeneği bulunmaktadır. Kondansör üzerinde ışık rengini düzelten ve/veya değiştiren filtreler için 25 mm çaplı yuvası olan filtre taşıyıcısı da bulunmaktadır. 
- Mikroskopta; koaksiyal çalışan kaba ve ince ayar düğmeleri gövdenin her iki tarafında da bulunmaktadır. İnce netlik ayarı 0.002mm hassasiyetle ve 0.2mm tur hareketli olmaktadır. Toplam düşey hareket 20 mm. kadar olmaktadır.
- Mikroskop aydınlatma sistemi; kendinden şarj edilebilir LED aydınlatma ile sağlanmaktadır. Mikroskop elektrik bağlantısı kesildiğinde kendini şarj ettiği kadar çalışmaya devam edebilmektedir. Işık şiddetini ayarlamak için sürgülü tip dimmer devresi de bulunmaktadır.
- Mikroskop kutusunun içeriği; Piramit formlu mikroskop ana gövdesi, Seidentopf tipi Binoküler başlık, 1 çift 10x/20 WF okülerler, 4 adet PA. objektif, Gün ışığı filtresi, 2 adet halojen ampul, İmmersiyon yağı, Plastik toz örtüsü, Kullanma kılavuzu, Güç kablosu
 
TEKNİK ÖZELLİKLER:
Büyütme Oranı : 1000x
Okulerler : 10x
Kafa Tipi : Seidentopf tipi binoküler başlık 30° eğimli, 360° dönüşlüdür. Başlıkta alın ve gözler arası mesafe 50 – 75 mm. arasında ayarlanabilir.
Görünen Alan : WF (Geniş saha)
Objektifler : 4x, 10x, 20x, 40x, 100x
Objektif Yapısı : Plan Achromat
Objektif Revolveri : Sonsuz dönüşlü ve her objektif yuvası stoperli olan 5 adet objektif için revolveri bulunur.
Şaryo : Tabla boyutları 190 x 140 mm ve şaryonun hareket alanı X ekseninde 78 ve Y ekseninde de 55 mm
Kondanser : Mikroskobun N.A. = 1.25 olan, iris diyaframlı ABBE tipi kondansörü bulunur.
Aydınlatma : Mikroskop aydınlatma sistemi Köhler tipi, ayak içinden trafolu, 6V-30W Halojen ampul ile sağlanır ve ışık şiddetini ayarlamak için sürgülü tip dimmer devresi bulunur.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
BK5000-L Binoküler Laboratuvar Mikroskobu Mikroskop kategorisinde bulunan markalı BK5000-L Binoküler Laboratuvar Mikroskobu ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | CDWXZ267 BK5000-L Binoküler Laboratuvar Mikroskobu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.