EKOTER H5 Dijital Hassas Terazi - Hassasiyet: 0.2 gr. Max: 6 kg.

0,00 TL
Stok Kodu
BDGMRX34
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
0,00 TL + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
EKOTER H5 Dijital Hassas Terazi - Hassasiyet: 0.2 gr. Max: 6 kg.
 
EKOTER H5 dijital hassas terazi; 6 kilogram tartım kapasitesine ve 0.2 gram tartım hassasiyetine sahip dijital bir terazidir. Geniş tartım kefesi sayesinde oldukça kullanışlıdır.


ekoter logo

   

EKOTER H5 DİJİTAL HASSAS TERAZİNİN ÖZELLİKLERİ:

- Terazinin Geniş LCD ekranı, yaptığınız tartımlardaki ağırlık değerlerini gözleriniz yorulmadan rahatlıkla okumanıza yardımcı olacaktır.
- EKOTER H5 hassas terazide bulunan mavi ekran aydınlatması sayesinde, ışığın az olduğu ortamlarda da tartımlarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.
- Terazide bulunan Dara alma özelliği; herhangi bir şeyi, bir kabın içerisinde tarttığınızda o kabın ağırlığını hesaplamanızı sağlar.
- Sıfırlama özelliği sayesinde, yapacağınız diğer ölçümler için terazinin stabil hala gelmesini beklemenize gerek kalmaz. Sıfırlama butonuna basarak ekrandaki değeri 0.0 şekline getirebilirsiniz.
- On/Off butonu sayesinde teraziyi manuel olarak açıp kapatabilirsiniz. Bu işlemi en çok teraziyi akü ile kullandığınız zamanlarda, güç tasarrufu yapmak için tekrarlayacaksınız.
- EKOTER 
H5 Teraziyi dahili aküsü ile kullanacağınız zamanlarda, ekran ışığını kapatarak daha uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz.
- Parça sayım özelliği; yapmış olduğunuz tartımlar sırasında, teraziye numune vererek eş zamanlı bir şekilde sayım işleminide yapabilirsiniz.
- En doğru ve kararlı tartımlar için, teraziyi kullanım öncesinde 15-20 dakika kadar bekleme konumunda tutmanız gerekmektedir.
- Ekranın sağ alt köşesinde düşük batarya göstergesi bulunmaktadır. Terazinin aküsü bitmek üzereyse bu işaret ekranda belirmektedir.
EKOTER H5 Teraziyi stabil halde kullanabilmek ve denge ayarını yapabilmek için ayarlanabilir 4 adet ayak bulunmaktadır.
- Dijital terazinin dengede olup olmadığını üzerinde bulunan su terazisi sayesinde görebilirsiniz
 
TEKNİK ÖZELLİKLER:
Tartım kapasitesi : 6 kg.
Tartım hassasiyeti : 0.2 gr.
Minimum Tartım : 4 gr.
Çözünürlük : 0.2 gr.
Kalibrasyon : Harici kalibrasyon
Tuş takımı : Membran
Tarttığı birimler : kg, gram
Dara alabilme : Var
Sıfırlama özelliği : Var
Kefe ölçüsü : 336 x 223 mm
Ekran : Arka aydınlatmalı LCD ekran
Güç kaynağı : 220V AC

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
EKOTER H5 Dijital Hassas Terazi - Hassasiyet: 0.2 gr. Max: 6 kg. Dijital Terazi 1 kg ve 30 kg arası kategorisinde bulunan markalı EKOTER H5 Dijital Hassas Terazi - Hassasiyet: 0.2 gr. Max: 6 kg. ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | BDGMRX34 EKOTER H5 Dijital Hassas Terazi - Hassasiyet: 0.2 gr. Max: 6 kg.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.