Elitech WT-2 Kablolu Problu Termometre

0,00 TL
Stok Kodu
FLPU2357
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
0,00 USD + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
Elitech WT-2 Kablolu Problu Termometre
 

Elitech WT-2 10 cm saplama problu hassas bir termometredir. Paslanmaz probu sayesinde gıda sektöründe kullanıma uygundur. Ayrıca 110 cm'lik uzun kablosu sayesinde geniş kullanım alanı sağlamaktadır.

 

                                      
 

 

 

 

 

ELİTECH WT-2 TERMOMETRENİN ÖZELLİKLERİ:

- WT-2 dijital gıda termometresinde bulunan High ve Low-Alarm özelliği sayesinde yüksek ve düşük sıcaklık değerlerine alarm kurabilirsiniz.
- Cihazda bulunan Hold özelliği; yapmış olduğunuz ölçümlerde ekranda görmüş olduğunuz sıcaklık değerini sabitlemenize olanak sağlar.
- Elitech WT-2 saplama problu termometrenin Max/Min fonksiyonu sayesinde yapılan en yüksek ve en düşük sıcaklık ölçüm değerlerini görebilirsiniz. 
- Cihaz üzerinde bulunan On/Off butonu yardımı ile manuel olarak termoemtreyi açıp kapatabilirsiniz. Böylece cihazı kullanmadığınız süre zarfında gereksiz enerji tüketimini önlemiş olursunuz.
- WT-2 termometre üzerimnde bulunan °C/°F birim değiştirme butonu sayesinde Fahrenheit ve Celsius birimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
- Cihazın LCD ekranı sayesinde, yaptığınız ölçümleri gözleriniz yorulmadan rahatlıkla görebilirsiniz.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Elitech WT-2 Kablolu Problu Termometre Saplamalı Problu Termometreler kategorisinde bulunan markalı Elitech WT-2 Kablolu Problu Termometre ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | FLPU2357 Elitech WT-2 Kablolu Problu Termometre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.