FKR-400 Maşa Tip Folyo Kapatma Makinesi

0,00 TL
Stok Kodu
FKR-400 Maşa Tip Folyo Kapatma Makinesi
Fiyat
0,00 TL + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
FKR-400 Maşa Tip Folyo Kapatma Makinesi
 
FKR-400 maşa tip folyo kapatma makinesi; hafif ve kullanımı kolay bir cihazdır. Değişken sıcaklık kontrolü sayesinde, farklı kalınlıklardaki folyoların kapatılması işleminde sızdırmazlığa uygun bir şekilde yapıştırma olanağı sağlamaktadır.
 
FKR-400 FOLYO KAPATMA MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ:

- FKR-400 folya kapatma makinesinin ergonomik yapısı ve hafif olması taşınmasını kolaylaştırmaktadır.
- FKR-400'de bulunan 8 kademeli sıcaklık ayarı sayesinde, alüminyum folyonun kalınlığına göre cihazın verdiği sıcaklık değiştirilebilmektedir.
- Folyo kapatma makinesinin üzerinde bulunan kırmızı renkteki POWER ışığı cihazın çalışıp çalışmadığını görsel olarak görmenizi sağlamaktadır.
- Cihazın yapıştırıcı çenesinde bulunan özel malzemeleri sayesinde ısıtıcı telinin ömrü diğer makinelerden daha uzundur.
- Yapıştırma çenesi için kullanılan hafif malzeme sayesinde, heryere taşıması kolay olup, dar alanlarda kullanılabilmektedir.
- Folyo kapatma makinesinin yapıştıma çenesindeki özel kuvvetli sert kaplama sayesinde uzun süreli kullanımda görünümü değişmez . 
- Görünümü uzun süre değişmeyecek olan alüminyum, film gibi özel malzemeleri rahatlıkla yapıştırabildiği gibi, poşet yapıştırma makinesi tarafından yapıştırılması imkansız olan kalın filmeleri bile yapıştırabilmektedir.
- FKR-400, Hacim ve şekli her ne olursa olsun her türlü folyoyu yapıştırabilme özelliğine sahiptir.
- Cihaz ile doğru sıcaklığı yakalayabilmek için 5 ila 15 dakika beklemeniz gerekmektedir.




Yapıştırabildiği Malzemeler: Kaplama film, metal kaplama film, termo plastik film üzerindeki çok katlı film, alüminyum film, folyo yada vernik film, vaks kaplama film vb.. 
 
TEKNİK ÖZELLİKLER:
Yapıştırma uzunluğu : 40 cm
Yapıştırma genişliği : 10-12 mm
Yapıştırma hızı : 2-3 saniye
Sıcaklık kademesi : 8 kademe ayarlanabilir.
Verdiği sıcaklık aralığı : 0°C ... 150°C
Voltaj : 220 V / 50Hz
Güç : 550W
Ağırlık : 2.2 kg.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
FKR-400 Maşa Tip Folyo Kapatma Makinesi Poşet Yapıştırma Makinaları kategorisinde bulunan markalı FKR-400 Maşa Tip Folyo Kapatma Makinesi ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | FKR-400 Maşa Tip Folyo Kapatma Makinesi FKR-400 Maşa Tip Folyo Kapatma Makinesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.