Farmex DHT-1 Spiral Kablolu Harici Problu Saman Balyası Sıcaklık ve Nem Ölçer

0,00 TL
Stok Kodu
AKPQVWZ3
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
0,00 EUR + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
Farmex DHT-1 Spiral Kablolu Harici Problu Saman Balyası Sıcaklık ve Nem Ölçer
 
Farmex DHT-1 saman balyası nem ölçerin 55 cm'lik probunu, preslenmiş kuru ot veya saman balyalasının içine daldırarak sıcaklık ve nem miktarlarını hızlı bir şekilde ölçebilirsiniz. Ayrıca bu profesyonel cihaz ile yüksek hassasiyette ve doğrulukta ölçümlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

lcd ekran             pilli             otokapanma             garanti          

FARMEX DHT-1 OT SİLAJI SICAKLIK ve NEM ÖLÇERİN ÖZELLİKLERİ:

- Farnex DHT-1 ile nem miktarını %14.4 ile %44 arasında, sıcaklık miktarını ise 0°C'den 107°C'ye kadar ölçebilirsiniz.
- Kurumuş ot ve saman balyalarının belirli bir sıcaklık seviyesinde tutulması gerekmektedir. Aksi taktirde yüksek sıcaklıklarda kendiliğinden yanma riski vardır. Farmex DHT-1 ile kuru ot ve saman balyalarının en uygun sıcaklık değerlerine sahip olmasını sağlayabilirsiniz. 
- 55 cm probunu ölçüm yapacağınız ot veya saman yığınına sokarak ölçümlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
- Cihazın spiral kablosu yaklaşık 175 cm kadar eseneyebilmektedir. Bu sayede büyük boyutlardaki silajların sıcaklık ve nem ölçümlerini yaparken zorluk çekmezsiniz.
- Farmex DHT-1 saman balya sıcaklık ve nem ölçerde bulunan geniş LCD ekran sayesinde yapılan ölçümleri gözleriniz yorulmadan rahatlıkla görebilirsiniz.
- Cihazın üzerinde iki adet buton bulunmaktadır. Butonlardan birisi sıcaklık ölçümü diğeri ise nem ölçümü yapılırken kullanılmaktadır.
- Portatif probu, cihazın spiral kablosunun ucunda bulunan soket ile birbirine bağlanmaktadır. Bunun avantajı proba herhangi bir zarar geldiğinde rahatlıkla değiştirilebilmesidir. 



 
 
 
 
 
TEKNİK ÖZELLİKLER:
Ölçüm aralığı : Nem : 14.4% - 44% , Sıcaklık : 0°C - 107°C
Hassasiyet : ±1%
Çözünürlük : 0.1%
Prob uzunluğu : 55 cm (tutma sapı hariç)
Ülkesi : Finlandiya
Ekran : LCD ekran
Güç Kaynağı : 1x 9V pil
Sıcaklık Gösterimi : Var
Garanti Süresi : 2 yıl

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Farmex DHT-1 Spiral Kablolu Harici Problu Saman Balyası Sıcaklık ve Nem Ölçer Tahıl Nem Ölçerler kategorisinde bulunan markalı Farmex DHT-1 Spiral Kablolu Harici Problu Saman Balyası Sıcaklık ve Nem Ölçer ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | AKPQVWZ3 Farmex DHT-1 Spiral Kablolu Harici Problu Saman Balyası Sıcaklık ve Nem Ölçer

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.