Jüpiter Plus Laboratuar Tipi Kırıcı Değirmen

0,00 TL
Stok Kodu
Jüpiter Plus Laboratuar Tipi Kırıcı Değirmen
Fiyat
0,00 EUR + KDV
Adet
Jüpiter Plus Laboratuar Tipi Kırıcı Değirmen
 

Jupiter Kırıcı Değirmen; En önemli özelliği düşük devirle ürünü ısıtmadan öğütüp kırmasıdır. Kahve değirmeni gibi yüksek devirli hızlı çalışan kırıcılar sıcaklık üreterek ürünün neminin azalmasına sebep olur, yapılan nem ölçümlerinde sapmalar yaşanır. Cihaz buna engel olmak için düşük devirde çalışmaktadır.


JÜPİTER PLUS LABORATUVAR TİPİ KIRICI DEĞİRMENİN ÖZELLİKLERİ:

- Akışkan malzemeler çok rahat öğütüldüğü gibi akışkan olmayan, yağlı veya içine yapışacak tür de ürünlerde sık sık cihazın içini temizlemek gerekir.
- Tek seferde 1000 gram numune yapılabildiği gibi motor zorlanmadığı sürece aralıklı olarak çok daha fazla numune yapılabilir.
- Jüpiter plus kırıcı değirmen; dakikada ortalama 70-80 grama yakın numune yapılabilir.
- Rutubet kaybı olmadan, sessiz çalışma, istenilen incelikte öğütme, sedimantasyon ve gluten yapmada, düşme sayısı ve kül oranının tespitinde kolaylık sağlar.
- Jüpiter plus şık tasarımı ve dayanıklı yapısı ile laboratuvarlar için ideal bir kırıcı değirmendir.
- Jupiter kırıcı değirmen, düşük devirde ürünü öğütüp kırdığı için nem kaybı yaşanmaz.

JÜPİTER PLUS KIRICI DEĞİRMENİN KIRABİLDİĞİ ÜRÜNLERİN BAZILARI

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Jüpiter Plus Laboratuar Tipi Kırıcı Değirmen Kırıcı Çeşitleri kategorisinde bulunan markalı Jüpiter Plus Laboratuar Tipi Kırıcı Değirmen ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | Jüpiter Plus Laboratuar Tipi Kırıcı Değirmen Jüpiter Plus Laboratuar Tipi Kırıcı Değirmen

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.