PFS-FS600 Tam Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası

0,00 TL
Marka
Stok Kodu
FHJVX689
Fiyat
0,00 TL + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
PFS-FS600 Tam Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası
 
PFS-FS600 poşet yapıştırma makinası; maksimum 60 cm uzunluğundaki yüksek hacimli paketlerin yapıştırılmasında daha sağlam ve sızdırmaz sonuçlar almak için kullanılan tam otomatik poşet yapıştırma makinasıdır.



- Ayak basmalı poşet yapıştırma makinalarının en büyük özelliği işlemi yaparken iki elinizin de serbest kalmasını sağlaması ve yaptığınız işlemlerin daha sağlam ve güvenilir olmasını sağlamasıdır.
- Otomatik ve manuel olmak üzere iki farklı şekilde kullanabilirsiniz.
- MANUEL modunda iken makinenin pedalına bir kere bastığınızda en uygun yapıştırma kuvvetini uygulayarak cihaz bir kere yapıştırma işlemi yapılacaktır. Bir sonraki yapıştırma işlemi için tekrar pedalına basmanız gerekecektir.
- OTOMATİK modunda ise cihazın kontrol panelindeki dijital ekrandan hangi sıklıkla yapıştırma işlemini yapacağını seçebilir ve siz hiç müdahale etmeden otomatik olarak cihazın ard arda yapıştırma işlemini yapmasını sağlayabilirsiniz.
- Diğer ayaklı yapıştırma makinelerinden farklı olarak; yapıştırma kuvvetini kullanan kişi kendi uygulamadığı için, her zaman en doğru ve standart yapıştırma işlemi gerçekleştirilmiş olacaktır.
 
 

 
TEKNİK ÖZELLİKLER
Yapıştırma uzunluğu : 60 cm
Yapıştırma genişliği : 5 mm
Ebat : 80 x 55 x 25 cm
Ağırlık : 30 kg
Güç kaynağı : 220V şehir elektriği

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
PFS-FS600 Tam Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası Poşet Yapıştırma Makinaları kategorisinde bulunan P.R.C. markalı PFS-FS600 Tam Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | FHJVX689
PFS-FS600 Tam Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.