SZM45-T2L Trinoküler Stereo Zoom Mikroskop Çeşitleri-45x

0,00 TL
Kategori
Stok Kodu
FGHNPTX6
Fiyat
0,00 EUR + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
SZM45-T2L Trinoküler Stereo Zoom Mikroskop Çeşitleri-45x
 
SZM45-T2L mikroskop; mükemmel stereo optik özelliği ile; biyolojik kesitler, minerallerin tanımlanması, baskılı devrelerin kontrolü ve diğer pek çok alanda kullanılmaktadır.



SZM45-T2L TRİNOKÜLER MİKROSKOP ÖZELLİKLERİ

- Net ve kusursuz bir stereo görüntü elde etmek için; mikroskop sağ ve sol göz optik sistemlerin konum ve açıları eşleştirilmiş olmalıdır.
- WF (Süper Geniş Saha) 10x oküleri vardır ve F.N. değeri 20mm olmaktadır, okülerden birinin dioptri ayarlı bulunmalı, ve mikroskop trinoküleri 45º eğiktir.
- Mikroskobun trinoküler başlık çerçevesinden kumanda edilir 0.7x - 4.5x' lik zoom tertibatı bulunmaktadır ve trinoküler başlık taşıyıcısı üzerinde 360º dönebilmektedir.
- Mikroskobun çalışma mesafesi yaklaşık 100 mm olup, dişli/krameyer sistemi ile çalışan koaksiyal netlik ayar düğmeleri gövdenin her iki tarafında bulunmaktadır.
- Mikroskobun konumu; taşıyıcı ayak üzerinde taşıyıcıya en çok 45 mm yaklaşmaktadır.
- Mikroskop ve ayak; asitlere ve reaktiflere dayanıklı bir kaplama ile boyanmıştır.
- Taşıyıcı ayak üzerinde 75 mm çaplı buzlu cam, açıp-kapama anahtarı ve alttan aydınlatma grubu vardır, mikroskop üstten aydınlatma lambası mikroskop gövdesinin arkasında bulunmalıdır.
- Mikroskop standart içeriği; mikroskop ana gövdesi, 0.7x - 4.5x kademesiz zoom tertibatı olan 45º eğik trinoküler başlık,  10x WF oküler, taşıyıcı ayak grubu, LED üstten aydınlatma sistemi, LED alttan aydınlatma sistemi, plastik toz örtüsü, güç kablosudur.
 
TEKNİK ÖZELLİKLER
Büyütme Oranı : 7x - 45x
Okulerler : WF 10x / FN.20mm
Aydınlatma : Alttan ve üstten Led
Zoom Oranı : 6:4:1 (0.7x - 4.5x)
Çalışma Mesafesi : 110 mm

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
SZM45-T2L Trinoküler Stereo Zoom Mikroskop Çeşitleri-45x Mikroskop kategorisinde bulunan markalı SZM45-T2L Trinoküler Stereo Zoom Mikroskop Çeşitleri-45x ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | FGHNPTX6 SZM45-T2L Trinoküler Stereo Zoom Mikroskop Çeşitleri-45x

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.