Shore D Sertlik Ölçer Test Kiti

0,00 TL
Stok Kodu
BGHMNSYZ
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
0,00 USD + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
Shore D Sertlik Ölçer Test Kiti
 
Shore D sertlik ölçer test kiti; 3 farklı renkte ve sertlikteki kare bloklar halinde olup, shoremetre cihazınızın doğru ölçüp ölçmediğini kontrol etmenizi sağlar. 


SHORE D SERTLİK ÖLÇER TEST KİTİNİN ÖZELLİKLERİ:

- Her bir sertlik farklı renkle belirtilmiştir. Böylece kolayca akılda kalır ve karıştırılmaması açısında kolaylık sağlar.
- 3 farklı sertlik bloğu bulunmaktadır. Sertlik oranları şu şekildedir; Turuncu Blok: 16 shore, Gri Blok: 26 shore, Siyah Blok: 86 shore sertliğindedir.
- Özel taşıma kutusu bulunmaktadır. İşiniz bittiğinde blokları kutusuna koyarak muhafaza edebilirsiniz.
- Taşıma kutusunu açtığınızda teknik özelliklerin olduğu kılavuz görülmektedir. Kılavuzda renklerin kalınlık oranları ve saklama sıcaklığı, nem oranı bulunmaktadır.
- Test bloklarının bozulmaması için; ortalama 21°C sıcaklıkta ve 45%RH nemde saklanması gerekmektedir. Aksi taktirde bozulmalar meydana gelebilir.
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Shore D Sertlik Ölçer Test Kiti Sertlik Ölçer - Shoremetre kategorisinde bulunan markalı Shore D Sertlik Ölçer Test Kiti ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | BGHMNSYZ Shore D Sertlik Ölçer Test Kiti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.