Testo 320-LX Baca Gazı Analiz Cihazı (YAZICILI SET)

0,00 TL
Marka
Stok Kodu
ABEHYZ38
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
0,00 TL + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
Testo 320-LX Baca Gazı Analiz Cihazı (YAZICILI SET)
 
Testo 320-LX baca gazı analiz cihazı, kullanımı kolay, YAZICILI, çok fonksiyonlu baca gazı analiz cihazıdır. Baca gazı ölçümü ve Baca çekiş ölçümü Testo 320-LX cihazı ile çok hassas bir şekilde gerçekleştirilmektedir. 


testo 320 lx baca gazı analiz cihazı


testo baca gazı garanti



TESTO 320-LX BACA GAZI ANALİZ CİHAZI ÖZELLİKLERİ

- Testo 320-LX gaz analizörü ile yapılabilen işlemler; Gaz analizi, Baca çekiş ölçümü, Fark/gaz akış basınç ölçümü ve Baca içindeki sıcaklık ölçümü yapılabilmektedir.
- Testo 320-LX cihazı ile Doğalgaz, LPG, Hafif yağ, Ağır yağ gazları analizi ayrıntılı bir şekilde yapılabilmektedir.
- Sete dahil olanlar; Testo 320 LX baca gazı analiz cihazı, O2 ve CO sensörleri, 180 mm baca gazı probu, yazıcı, yazıcı kağıdı, yedek partikül filtresi ve kompakt çanta ile oluşmaktadır.
- Testo 320-LX cihazlarının içinde takılı olarak gelen oksijen ve karbonmonoksit sensörleri 5 yıl garantilidir.
- Testo 320 baca gazı analizörü iki sensörle donatılmıştır; bir adet O2 ve bir adet CO H2 düzeltmeli sensör. CO ölçümü durumunda, ölçüm aralığı 8.000 ppm'e kadar yükselir.
- Testo 320-LX cihazının menüsü ölçüm yapmayı oldukça basitleştirmektedir. Yüksek çözünürlüklü renkli ekranı sayesinde, kötü ışık koşullarında bile ekran okumalarını kolaylaşır. Bu baca gazı analizörü, 500 adet ölçüm protokolünü depolayabilir.
- 180 mm uzunluğundaki, kompakt temel baca gazı probunda baca gazı yolu ve sıcaklık kanalı, pratik bir bayonet kilidi ile ölçüm cihazına kolayca bağlanabilir.
- Testo 320-LX 'in prob şaftına entegre edilmiş olan termokupl NiCr-Ni, 500 °C' ye kadar sıcaklıkların ölçülmesini sağlar.
- Cihaz üzerinde yer alan entegre yoğuşma haznesi, buharla oluşan fazla suyun burada birikmesini sağlar ve kolaylıkla boşaltılabilir.
- Kolay kullanımlı, açıklamalı menüsü ile hızlı bir şekilde analiz yapılabilmektedir.
- Testo 320 LX büyütecin yanında gelen IR yazıcı ile analizi yapılan değerler anında fiş olarak çıktı alınabilmektedir.
Baca gazı tek hortum bağlantısı: Baca gazı ölçümü için tüm kanalları prob bağlantısı vasıtasıyla güvenli bir şekilde bağlamak için, tek bir el hareketi gereklidir (gaz yolları, çekiş, temel baca gazı probuna entegre edilmiş sıcaklık probu)
- Baca gazı cihazının arkasına yer alan mıknatıslar ile, ölçüm yaparken brülör/kazan gibi metal yüzeylere kolaylıkla tutturulabilir.
- Testo 320 LX baca gazı analizörü, belirli periyotlarda gaz analizi yapan tüm kullanıcılar için güvenilir bir cihazdır. Çok fonksiyonlu bir cihaz olması, tüm ilgili ölçümleri almanızı sağlar. 
- Testo 320 LX baca gazı analizörü, EN 50379, Bölüm 1 ila 3'e göre TÜV tarafından test edilmiş ve sertifikalandırılmıştır.
ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMA : Android cihazlar için ücretsiz testo baca gazı Uygulaması (Play Store'dan edinilebilir). Sistem gereksinimleri: Android 4.3 veya daha yenisi; Bluetooth® 4.0'a sahip mobil terminal cihazı



testo 320 lx baca emisyon ölçer

Testo 320-LX baca gazı verimlilik ölçüm cihazı ile yapılabilen işlemler; Gaz analizi, Baca çekiş ölçümü, Fark/gaz akış basınç ölçümü ve Baca içindeki sıcaklık ölçümüdür.

 








TEKNİK ÖZELLİKLER
testo 320lx baca gazı özellik

** Yalnızca testo 320 LX’in Android sürümünde bulunur.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Testo 320-LX Baca Gazı Analiz Cihazı (YAZICILI SET) Baca Gazı Analiz Cihazları kategorisinde bulunan TESTO markalı Testo 320-LX Baca Gazı Analiz Cihazı (YAZICILI SET) ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | ABEHYZ38
Testo 320-LX Baca Gazı Analiz Cihazı (YAZICILI SET)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.