VC 850 Faz Sırası Ölçer

0,00 TL
Stok Kodu
ELMRY268
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
0,00 TL + KDV
Havale
0,00 TL (%1,00 havale indirimi)
Adet
VC 850 Faz Sırası Ölçer
 
VC 850 Faz sırasının kontrolü için kullanılan ölçüm aletidir. Örneğin; Üç fazlı sistemlerde, gerilim kaynağının faz sırası değişimi motorlarda dönüş yönünün değişmesine neden olur. Buna benzer bazı durumlarda faz sırasının bilinmesi gerekebilir. Üç fazlı sistemlerde fazlar genellikle R, S ve T harfleriyle gösterilir. Üç fazlı bir asenkron motor şebekeye R,S,T sırasıyla bağlandığında motorun saat yönünde döndüğü görülür. Bağlantılar ters çevrilirse dönüş yönü de değişir. Bunun belirlenebilmesi içinde bu cihaza ihtiyaç duyulmaktadır.
 
VC 850 FAZ SIRASI ÖLÇERİN ÖZELLİKLERİ

- VC 850 faz sırası ölçüm cihazı ile açık faz olup olmadığınında kontrolünü yapabilirsiniz.
- Faz sırası kontrolü yapılırken cihaz üzerindeki ledlerin sırasıyla R,S,T şeklinde yanması gerekir. Aksi taktirde bağlantı ters yapılmıştır. (Sarı Led) R harfini, (Yeşil Led) S harfini, (Kırmızı Led) T harfini temsil etmektedir.
- VC 850 aynı zamanda döner tip faz sırası ölçüm cihazıdır. Üzerinde 2 farklı dönüş yönü gösteren ledler bulunmaktadır. Yeşil olan saat yönünde dönüşü temsil ederken, Kırmızı led ise tam tersi yönü temsil etmektedir. Faz R,S,T sırasıyla bağlamış ise saat yönünde dönüş yapan led yanacaktır.
- Cihaz ile yaptığınız kontroller sırasında iki farklı şekilde uyarı alırsınız. Birincisi görsel olarak cihaz üzerindeki Ledler yardımıyla, ikinciside buzzer olarak bilinen sesli sinyal yoluyla. 
- VC 850 faz sırası kontrol cihazının yanında gelen problar çift izoledir. Bu sayede kontroller sırasında tehlikeli durumlar yaşanma riski minimuma inmektedir.
- Cihaz mavi taşıma çantası ile gelmektedir. İçerisinden VC 850, 3 adet kontrol probu, 3 adet mandal prob başlığı ve kullanım kılavuzu çıkmaktadır.
 
TEKNİK ÖZELLİKLER:
Çalışma Voltajı : 200 ~ 600V AC üç faz
Çalışma Frekansı : 20Hz ~ 400Hz
Withstand Voltaj : 4.000V bir dakika için
Paket İçeriği : VC 850, Çift izole 1m prob, problar için prodlar, kullanım klavuzu, taşıma çantası
200V AC için kullanım süresi : 60 dakika
600V AC için kullanım süresi : 4 dakika
Uyarı Tipi : Görsel Ledler ve buzzer
Boyut : 80 x 59 x 23 mm
Ağırlık : 200 gr.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
VC 850 Faz Sırası Ölçer Elektriksel Ölçüm Cihazları kategorisinde bulunan markalı VC 850 Faz Sırası Ölçer ürününü, ister tek çekim kredi kartı ile, ister 9 taksite kadar, ister kapıda ödeme ya da havale/EFT ile satın alabilirsiniz. | ELMRY268 VC 850 Faz Sırası Ölçer

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.